logo
bg-sphere
bg-sphere
bg-sphere

Miro TOKEN ÉRTÉKESÍTÉS

Mesterséges intelligencia az átlátható befektetésekért. Szerezz hozzáférést a befektetési termékeinkhez és segítsd elő kutatásunkat.

TOKEN ÉRTÉKESÍTÉS MÚLVA KEZDŐDIK:

0

NAP

:

0

ÓRA

:

0

PERC

:

0

MÁSODPERC

HASZNOSÍTHATÓ TOKEN

A token egy hozzáférést biztosító kulcs a befektetési eszközeinkhez. Az Egyesült Államokbeli felhasználók is részt vehetnek.

A TOKEN ÁRA NŐNI FOG

Három platformot hozunk létre a kiszervezett tanuláshoz, amely növelni fogja az előrejelzések pontosságát. Több felhasználó szeretne majd hozzáférni a termékeinkhez, de a tokenek mennyisége korlátozott.

MŰKÖDŐ TERMÉK

Két éve folyamatosan fejlesztjük az MI-termékeinket, mely idő alatt sikeresen kezeltük saját portfóliónkat velük.

ELSŐ 8 HÓNAPBAN DÍJMENTES

A token értékesítést követő első 8 hónapban nem számítunk fel semmilyen közvetítői vagy egyéb díjat az értékesítésben résztvevők számára.

25% KOMPENZÁCIÓ VESZTESÉGEK ESETÉN

A 8 hónapos időszakot követően a sikeres kereskedési hónapokban a profit 25%-át számítjuk fel díjként. Ezzel együtt a veszteséged 25%-át kompenzáljuk, melyet egy hedge-fund sem tesz meg.

A PÉNZED MINDIG A FIÓKODBAN VAN

Másokkal ellentétben, mi nem a saját fiókunkban tároljuk a forrásaidat. Mi csak a fiókodat kezeljük, és te bármikor visszavonhatod a hozzáférésünket.

Token-Sale Status:

ETH

1 MIRO = 0,001 ETH

Bonuses up to 30%

Next Goal is 3 000 ETH

$535,298

EDDIG BEFEKTETETT

401

ÖSSZES RÉSZTVETŐ

Regisztrálj a Token értékesítéshez

Hozz létre egy új felhasználót a Token értékesítéshez. 


FŐBB IDŐPONTOK

SZEPTEMBER 6. – BEJELENTÉS

Bejelentjük az árusítást és előzetes információt gyűjtünk a projekt iránt érdeklődőkről.

OKTÓBER 19. – ELŐZETES ÉRTÉKESÍTÉS

Előzetes értékesítést folytatunk, amellyel további tőkét vonunk be.

NOVEMBER 19. - INDULÁS

UTC idő szerint 12:00-kor elindítjuk a Token értékesítést és a MIRO tokenek kiosztását a résztvevők között.

DECEMBER 19. – ÉRTÉKESÍTÉS VÉGE

UTC idő szerint 12:00-kor befejezzük a Tokenek értékesítését és hozzáférést biztosítunk a befektetési termékeinkhez azoknak, akik megfelelő számú tokennel rendelkeznek.

MI A MIROCANA PROJEKT

A Mirocana egy komplex, deep-learningen alapuló, neurális hálót használó előzetes elemző és kiértékelő rendszer, amely nagy mennyiségű pénzügyi adatot gyűjt, tárol és analizál. Három befektetési terméket hoztunk létre a rendszer előzetes becslései alapján a tőzsde, valuták, és cryptocurrency piacára. Az ezekhez történő hozzáférés limitálásra kerül a felhasználó saját token mennyiségétől függően.


A MIRO token egy hozzáférést biztosító objektum a Mirocana Befektetési Termékekhez. A MIRO tokeneket használjuk továbbá arra, hogy vállalkozó szellemű emberek tudásukkal és kódjukkal tovább növeljék a Mirocana előzetes becsléseinek pontosságát. A MIRO tokenek megvásárolhatóak a Token értékesítés során, valamint utána a Tőzsdén.

BEFEKTETÉSI TERMÉKEK

Ha elég MIRO tokent vásárolsz, hozzáférést kapsz mindhárom piacalapú befektetési termékünkhöz, amely a prediktív rendszerünket használja a vagyonod növekedését segíti elő.

TŐZSDE

A rendszer előrejelző tevékenységet végez több mint 400 NYSE és NASDAQ részvényen továbbá képes az Interaktív Bróker felhasználód kezelésére is.

Top 200

TOKEN TULAJDONOS

BRÓKER:

INTERAKTÍV BRÓKEREK

RÉSZLETEK

VALUTÁK

A rendszer 125 különböző, az OANDA rendszerén elérhető valutapárt elemez, továbbá képes az accountod kezelésére is.

SZÜKSÉGES TOKENEK:

10 000 MIRO

BRÓKER:

OANDA

RÉSZLETEK

CRYPTOCURRENCY PIAC

A rendszer képes a Poloniex-en és Bittrex-en lévő cryptocurrency-k elemzésére, valami coinjaid kezelésére és mozgatására.

SZÜKSÉGES TOKENEK:

5 000 MIRO

TŐZSDE:

POLONIEX VAGY BITTREX

RÉSZLETEK

MIROCANA TOKEN CIKLUS

TOKEN ÉRTÉKESÍTÉS
TŐZSDE
TOKENEK MEGSZERZÉSE arrow1
TE
arrow2

TERMÉKEK

TŐZSDE
VALUTA PIAC
CRYPTOCURRENCY PIAC
KEZELD
arrow3
AZ INTERAKTÍV BRÓKEREKET
AZ OANDA ACCOUNTODAT
POLONIEX VAGY BITTREX ACCOUNTODAT
25%-OS TŐKENYERESÉG DÍJ
arrow4
arrow5

MIROCANA AI

SZIMULÁCIÓS SZINT
STRATÉGIAI SZINT
ADATFORRÁS SZINT
NEURÁLIS HÁLÓK FEJLESZTÉSE
arrow6

BÁNYÁSZÁS

SZERVEREK
BÁNYÁSZ KIFIZETÉS
arrow6
TOKEN RAKTÁR
PONTOSSÁG NÖVELÉSE
arrow7

KISZERVEZETT TANULÁSI PLATFORMOK

MIROCANA ALPHA
MIROCANA SIGMA
MIROCANA TARGET
PLATFORM KIFIZETÉSEK
arrow8
i

A MIRO tokenek ciklusával a termékeink minősége folyamatosan növekedni fog, amely további felhasználók megjelenését biztosítja, de tekintettel a korlátozott számú token készletre, azok ára növekedni fog, amely így még vonzóbbá válik. FONTOS: Ha a MIRO tokenek ára túl magas lesz, a Token Raktárból token visszavásárlást indíthatunk.

RÉSZLETEK A MIROCANA FELÉPÍTÉSÉRŐL icon
Ez a tippem!
+

TOKEN ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK

Kutatásunk felgyorsítása valamint befektetési termékeink fejlesztése érdekében elhivatottak vagyunk a Token értékesítés mellett. 200,000,000 MIRO token kerül létrehozásra azzal, hogy 1 MIRO = 0.001 ETH kezdeti értékkel rendelkezik. A Token értékesítés alatt a tokenek 65% (=130,000,000 MIRO) kerül eladásra a résztvevőknek. A kapitalizáció maximuma 60.000 ETH. A MIRO egy ERC20 token. A Token értékesítés után 1 hónappal a MIRO token felvételre kerül egy vagy több crypto tőzsdén is.


A MIRO token hozzáférést biztosít a vagyonkezelő termékeinkhez.

RÉSZLETEK A MIROCANA BEFEKTETÉSI TERMÉKEIRŐL icon


TOKEN ÁR

1 MIRO = 0.001 ETH

TOKENEK SZÁMA

200 000 000 MIRO


TOKEN DISZTRIBÚCIÓ

sheme

NYERESÉG DISZTRIBÚCIÓ

sheme Clcik to open image in new tab

FONTOSABB INFORMÁCIÓK

MŰKÖDŐ TERMÉK

A jelenlegi verziójú Mirocana elemző motorral saját forrásainkat, valamint privát körű befektetők forrásait kezeljük.

ELSŐ 8 HÓNAPBAN DÍJMENTES

A bizalom érdekében nem számítunk fel semmilyen közvetítői vagy egyéb díjat a Token értékesítéstől számított 8 hónapon át.

HASZNOSÍTHATÓ TOKEN

A MIRO token nem értékpapír vagy pénzügyi eszköz. Nem generál hasznod önmagából. A MIRO token hozzáférést biztosít a Mirocana Befektetési Eszközökhöz.

MAGAS TOKEN NÖVEKEDÉSI POTENCIÁL

Három platformot hozunk létre a kiszervezett tanuláshoz, amely elősegíti az előrejelzések pontosságának javítását. Több felhasználó is szeretne hozzáférni a termékeinkhez, de a tokenek száma korlátozott, így azok ára várhatóan növekedni fog.

ÜTEMTERV

A társaság fő célja, hogy folyamatosan növelje az előrejelzései pontosságát, így profitálóbb befektetési döntéseket tud biztosítani ügyfeleinek. Ennek eléréséhez jelentős összeget fogunk fektetni az infrastruktúránkba valamint termékeinkbe. Hisszük, hogy rengeteg olyan tehetséges felhasználó van, akik készek tudásukat és képességeiket használva elősegíteni rendszerünk jobbá tételét. Ezért készítünk három különböző platformot a kiszervezett tanuláshoz..

2017

NOVEMBER

Szimulációs eredmények megjelenése a tőzsde, valuta és cryptocurrenty piacokra az 1.1-es verzióra. Ezen a ponton kb. 140 stratégia és 3 milliárd előrejelzés lesz megtalálható a rendszer adatbázisában.

DECEMBER

Befejezzük a Token Értékesítést. Azon ügyfeleink, akiknek hozzáférése lesz a Valuta termékünkhöz, képesek lesznek kezelni forrásaikat 2018. januárjában.

2018

FEBRUÁR

Elindítjuk a Cryptocurrency piaci termékünket. A szimulációs eredmények megjelenése az 1.2-es verzióra. Ezen a ponton kb. 350 stratégia és 8 milliárd előrejelzés lesz megtalálható a rendszerben.

MÁRCIUS

Elindítjuk a Tőzsdei termékünket. Minden ügyfelünk rendelkezni fog egy account menedzserrel, aki segíti az interaktív brókerek helyes integrációjában.

MÁJUS

Mirocana Alpha megjelenés – egy platform, ahol minden érdeklődő kereskedő elküldheti saját kereskedési stratégiáját, amiért MR tokeneket kaphat cserébe. Ez lényegesen megnöveli a rendszerben található stratégiák számát, továbbá pozitív hatással van a pontos előrejelzésekre.

JÚNIUS

A szimulációs eredmények megjelenése az 1.3-es verzióra. Ezen a ponton kb. 1.100 stratégia és 24 milliárd előrejelzés lesz megtalálható a rendszerben.

AUGUSZTUS

Mirocana Sigma megjelenés – egy platform, ahol bármilyen gyakorlott data scientist képes lesz létrehozni, validálni és elküldeni saját modelljein alapuló előrejelzéseit különböző, rendszeresen megrendezésre kerülő versenyek alkalmával. Ez nagyban megnöveli az előrejelzések pontosságát.

OKTÓBER

A szimulációs eredmények megjelenése az 1.4-es verzióra. Ezen a ponton kb. 2.400 stratégia és 53 milliárd előrejelzés lesz megtalálható a rendszerben.

2019

FEBRUÁR

Mirocana Target megjelenés – iOS és Androidd app továbbá web-interface, ahol minden érdeklődő képes lesz a saját árfolyam-előrejelzéseit elküldeni és ezzel pénzt keresni, ha az előrejelzés koherens és pontos. Ezt a platformot új adatforrásként hozzáadjuk a rendszerhez.

MÁRCIUS

A szimulációs eredmények megjelenése az 1.5-es verzióra. Ezen a ponton kb. 4.000 stratégia és 88 milliárd előrejelzés lesz megtalálható a rendszerben.

MÁJUS

A stratégiák és szimulációk számának nagyszámú növekedését tapasztalhatjuk majd, amely fokozatosan növekedő számítási kapacitást igényel. Éppen ezért jelenik meg ilyenkor a Mirocana Minerproduct, amelyet bányászok használhatnak különböző stratégiák és folyamatok szimulációira GPU és CPU által. A bányászok MR tokeneket kapnak a munkájukért cserébe.

AUGUSZTUS

A szimulációs eredmények megjelenése az 1.6-es verzióra. Ezen a ponton kb. 7.000 stratégia és 150 milliárd előrejelzés lesz megtalálható a rendszerben.

2020

Folytatni fogjuk a rendszer fejlesztését és minden létező módon megpróbáljuk növelni a Mirocana előrejelzések pontosságát.

MIROCANA 15-ÉVES HOSSZÚTÁVÚ TERV icon

KISZERVEZETT TANULÁSI PLATFORMOK

A Core csapatunk és a Mirocana Research Group minden nap azon dolgozik, hogy új adatforrásokat, stratégiákat és szimulációkat adjanak a rendszerhez a szimulációk pontosságának növelése érdekében, de úgy gondoljuk, hogy rengeteg tehetséges ember van, aki segíthet nekünk. Három platformot készítünk, ahol a rendszer mindhárom szintjét tökéletesíteni lehet.

a

alpha

Új stratégia létrehozása

Egy web platform, ahol bárki, akinek alapvető kódolási ismeretei vannak, képes lesz létrehozni, tesztelni és kiértékelni saját stratégiáját, majd MIRO tokenben ezért fizetséget kapni.

s

sigma

Új előrejelző modell létrehozása

Egy web platform, ahol a data scientist-tek képesek lesznek létrehozni, validálni és pontozni saját modelljüket, amely a rendszer titkosított adat előrejelzésein alapul.

T

Target

Jósold meg az ICO-k sikerét

Egy web platform, ahol neurális hálók és MI használatával jövőbeni ICO-k sikerességét elemezzük és következtetjük ki a múltbeli projektek és felhasználói előrejelzések alapján.

INTERJÚ A MIROCANA ALAPÍTÓJÁVAL

GEORGE PETROV – MIROCANA ALAPÍTÓ

play-btn NÉZD MEG A VIDEÓT

MIROCANA CORE CSAPAT

Az MI társaságok legértékesebb része a Csapat. A Mirocana Csapata 11 emberből áll, és további embereket keresünk. A társaság, amely az IP jogok tulajdonosa, Kanada, Montrealban található. A fejlesztői központunk Szentpétervárban, Oroszországban található.

George alapította a céget 2015 márciusában. Korábban az informatikai biztonsági cég irányításával, mobiltelefonos játékok nagy terhelésű backend infrastruktúrájának fejlesztésével foglalkozott, és számos informatikai vállalatnál dolgozott vezető pozíciókban fejlesztőként vagy adatkutatóként.
i
person

GEORGE PETROV

Alapító és CEO

fb social
Eugene jogból szerzett Ph.D fokozatot. Régebben marketing ügynökséget és több startupot is alapított az Embria Ventures-szel közösen. A külső kommunikációért, emberi integrációért és egyéb folyamatokért felelős.
i
person

EUGENE ULYANOV

Társalapító és COO

fb social
Alexy vezető fejlesztőként és mérnökként dolgozott különböző társaságoknál Oroszországban. Nagy tapasztalata van magas terhelésű és skálázható rendszerekkel.
i
person

ALEXEY DEMENTYEV

Fejlesztési csoport vezetője

fb social
Python and JS lover. Has 2 years of experience in the development of machine learning models, works with various algorithms for classification, clustering and regression, obtaining, processing and marking data.
i
person

Alexey Alexeev

Backend developer | Data Scientist

fb
Sergey is an experienced C++ high-load ecosystems. He was involved in the development of OpenGL ES for mobile platforms and engines development in C++. He is responsible for the low-level logic of Mirocana core functionality.
i
person

SERGEY POPOV

Core C++ Developer

social
Data Scientist with 2,5 years of experience in medical data. Experienced in machine learning and data analysis as Kaggle competition participant with a decent practical background. Python and Angular developer, SAS, Teradata, Tableau, ClickHouse.
i
person

Pavel Kalchenko

Lead Data Scientist

fb
Daria széles tapasztalattal rendelkezik a marketing és stratégiai tervezés körében. A közelmúltban marketing managerként dolgozott több IT cégnél Oroszországban, ideértve az Embriat is.
i
person

DARIA PATANINA

Marketing vezető

fb social
Dmitriy több offline cég alapítója, dolgozott kereskedőként és pénzügyi tanácsadóként is, továbbá több millió dollár értékű portfóliót kezelt. Új stratégiák kidolgozásáért, valamint implementációjáért felelős.
i
person

DMITRIY TOLSTYAKOV

Stratégiai osztály vezetője

fb
Vladislav a felelőse mindazon dolgok design és front-end implementációjának, amit fejlesztünk. Ezt a honlapot is ő fejleszti, úgyhogy Te döntöd el milyen munkát végzett.
i
person

VLADISLAV POCHUKALIN

Vezető designer

TANÁCSADÓK

A pénzügyi, jogi és blockchain szektorból jövő tapasztalt szakértők különböző csoportja támogatja munkánkat.

Denis Efremov

A Da Vinci Capital alelnöke, a fintech és blockchain befektetésekért felelős. Igazgatósági tag ITinvestnél. Denis kulcsfontosságú partnerségekkel és stratégiai jövőképpel segíti a projektet tanácsadóként és kezdeti befektetőként. Ezelőtt a McKinseynél dolgozott. MA diplomát szerzett Közgazdaságtanból a Moszkvai Állami Egyetemen.

Vadim Koleoshkin

Hi-tech vállalkozó és szoftvermérnök. B.s és M.S. diplomával rendelkezik gazdaságinformatikából a moszkvai National Research University Higher School of Economics egyetemről.

Andrei Moskvitch

Senior jogi képviselő több mint 10 éves tapasztalattal az IP, blockchain, szabadalmak, IP due diligence, engedélyezés, tech átruházás, IP portfólió menedzsment és pereskedés területén Kanadában, Oroszországban és az Egyesült Államokban. A múltban Szabadalmi ügyek vezetője a Yandexnél.

Alexander Medvedev

Az Apalgo Inc. alapítója, egy innovatív kereskedelmi rendszer architectje, pénzügyi piacokra tervezett algoritmikus stratégiák fejlesztője. 2004 óta 25 algoritmus fejlesztett ExpertAdvisors (EAs) néven az MT4 és MT5 platformokra.

GEORGE Baziladze

A CryptoPay társalapítója és CEO-ja – egy 2013-ban, az Egyesült Királyságban alapított társaság, amely egy online walletet kínál, ahol könnyen tárolhatsz és használhatsz pénzt bitcoin, Euro, Angol font, vagy amerikai dollár formájában.

Justin Jovanovic

Justin operatív igazgató valamint tőkepartner az investFeedben. Stratégaként kiemelt szerepet játszik az investFeed vezetésében a végrehajtás és a management terén. A múltban Justin sikeresen alapított majd kezelt egy diszruptív szoftvert fejlesztő, valamint sales tevékenységet végző céget, mialatt több New Yorkban található startupnál is tanácsadóként dolgozott.

Ha a társaság belső működéséről, dokumentumairól vagy egyéb ügyeiről érdeklődnél, ha találkoznál vagy beszélnél a társaság menedzsmentjével, vagy több mint 1.000.000 MIRO tokent vásárolnál, kérlek lépj belünk kapcsolatba az alábbi címen:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GARANTÁLNI TUDJÁTOK AZ ESZKÖZEIM TARTÓS NÖVEKEDÉSÉT?

Nem tudjuk garantálni, hogy kizárólag profitáló hónapjaink lesznek, főleg ha magas visszatérési értéket vársz (magasabb kockázatokkal). Az előrejelzések pontosságára koncentrálunk a sebesség helyett, ezért nem számolunk fel semmilyen díjat az első 8 hónapban a szolgáltatásunk után. Egy hosszú távú és megbízható kapcsolatra törekszünk az ügyfeleinkkel.

VAN BÉTA VERZIÓ A TERMÉKRŐL?

Nincs beta vagy próba verzió. Beszélgetést kezdeményezhetsz a @MirocanaBot-tal a Telegram csatornánkon, aki virtuális számlát tud nyitni 10.000$ dolláros kezdőértékkel. Ezután a rendszer egy régebbi verziójával kezelni fogja ezt a számlát.

MILYEN HATÁSSAL LESZ A MIROCANA A PIACRA HA A TECHNOLÓGIA NYILVÁNOS LESZ?

Ez a technológia nem elérhető mindenki számára. A befektetési termékeinkhez való hozzáférés korlátozva van a felhasználók számláján található tokenekkel. Azért korlátoztuk a termékeinket, hogy a rendszer limitált számú befektetési lehetőségeket találjon.

MEGTUDOM NÉZNI MI TÖRTÉNIK A PÉNZEMMEL AMIKOR A MIROCANA HASZNÁLJA AZT?

Képes leszel követni a rendszer teljesítményét a Mirocana felhasználóddal, a heti teljesítményösszegző email-en, továbbá a bróker vagy váltó felhasználóddal is. Ezzel ellentétben egy hedge-fund szolgáltatását használod, kizárólag csak a pozíciók nyitását és zárását látod. Ezért hívjuk a termékeinket transzparensnek.

HOGYAN TUDOK MIRO TOKENEKET VENNI?

A tokenek vásárlásához részt vehetsz a Token Értékesítésben, amely november 19-én kezdődik. Ha erről lemaradsz, utána már csak cryptocurreny tőzsdén fogod tudni beszerezni a tokent.

Több információra lenne szükséged?

TOVÁBBI KÉRDÉSEK

Purchase MIRO tokens and get access to cutting-edge Mirocana Investment products

buy tokens